Waarom Energief?

Aan de hand van gespecialiseerde software maakt Energief een ongecompliceerd preventiebeleid op. ’To the point’ en ondubbelzinnig. Energief is jouw partner voor het opstellen van een veiligheids- of preventieplan dat -logischerwijs- volledig afgestemd is op jouw bedrijf. Kortom, wij stellen voor jou een gestructureerd  beleid op met betrekking tot de veiligheid, het welzijn van je werknemers en het milieu.

s
Veiligheid en preventie op mensenmaat
Aan de hand van gespecialiseerde software maakt Energief een ongecompliceerd preventiebeleid op. ’To the point’ en ondubbelzinnig.
Z
De onderneming toetsen aan de wetgeving

Wanneer het over veiligheid gaat heeft het geen zin om één element te bekijken. We bekijken het geheel en toetsen de verschillende elementen aan de corresponderende wetgeving.

Mensen en documenten
Arbeidsmiddelen van bureaustoelen tot en met gevaarlijke producten worden opgelijst en overzichtelijk weergegeven aan de hand van onze software en worden voorzien van alle wettelijke eisen. Dat kan van handleiding tot keuring. Van SDS fiches tot controles en opleidingen.

Wij bekijken jouw werknemers als je kostbaarste bedrijfskapitaal. En net daarom ziet Energief het als zijn plicht om hen een veilige, gezonde en milieubewuste werkplaats te bezorgen.

Elke onderneming heeft haar eigen identiteit. Het is dan ook logisch dat er anders wordt gekeken naar preventie, veiligheid en welzijn – bijvoorbeeld door een andere interpretatie van de wetgeving, groeiplannen en budgetten. Bij Energief herkennen we dat. We bouwen een beleid op basis van de eigenheid van jouw onderneming.